Topcards zijn compact, snel te monteren en eenvoudig opnieuw te positioneren. Wij bedenken samen met u een unieke point of sales topcard.

Het is de eye-catcher om interesse van uw klant op te wekken of om op een snelle manier informatie te geven over uw product. Met een geschikte slogan of bijpassend beeld heeft u met uw topcard zo gescoord.

Heeft u vragen over onze point of sales artikelen?

Wij zetten die ideeën graag voor je om in een voorstel voor spectaculair POS materiaal.

Volg onze pinterest pagina en laat ons u dagelijks inspireren. Zo kan u ontdekken wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen.

Contacteer ons: Mieke (mieke@hellyn.be) of Pauline (pauline@hellyn.be).

Topcards zijn compact, snel te monteren en eenvoudig opnieuw te positioneren. Wij bedenken samen met u een unieke point of sales topcard. Het is de eye-catcher om interesse van uw klant op te wekken of om op een snelle manier informatie te geven over uw product. Met een geschikte slogan of bijpassend beeld heeft u met uw topcard zo gescoord.Heeft u vragen over onze point of sales artikelen? Wij zetten die ideeën graag voor je om in een voorstel voor spectaculair POS materiaal.Volg onze pinterest pagina en laat ons u dagelijks inspireren. Zo kan u ontdekken wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen.Contacteer ons: Mieke (mieke@hellyn.be) of Pauline (pauline@hellyn.be).