"MultiPress wordt bij Verloop drukkerij al gebruikt sinds 2001." vertelt Kleinbloesem, "In die tijd was het al een van de bekendste pakketten binnen grafisch Nederland voor het verwerken van orders. Wij gebruikten het in de start eigenlijk alleen als administratiepakket. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot één dynamisch pakket". Vandaag werken 15 gebruikers binnen Verloop drukkerij dagelijks met MultiPress om allerhande taken in goede banen te leiden, van administratie tot op de productieafdeling.

Om inzicht te verkrijgen in de werking van zijn bedrijf, maakt Kleinbloesem gebruik van de MultiPress Dashboards: "Wij hebben direct de module Dashboards aangeschaft zodra die beschikbaar was. En deze Dashboards bieden dagelijks inzicht aan onze sales afdeling, zo kunnen we zien of de targets gehaald worden en hebben we een overzicht van de planning". De Dashboards in MultiPress zijn gebruiksvriendelijk en per gebruiker persoonlijk in te stellen.

En dit is slechts één van de vele functionaliteiten die Verloop drukkerij dagelijks ondersteunt in hun bedrijfsvoering. Wil je weten welk andere functies MultiPress belangrijk maken voor Verloop drukkerij?

Bekijk dan zeker de volledige video testimonial hier.

"MultiPress wordt bij Verloop drukkerij al gebruikt sinds 2001." vertelt Kleinbloesem, "In die tijd was het al een van de bekendste pakketten binnen grafisch Nederland voor het verwerken van orders. Wij gebruikten het in de start eigenlijk alleen als administratiepakket. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot één dynamisch pakket". Vandaag werken 15 gebruikers binnen Verloop drukkerij dagelijks met MultiPress om allerhande taken in goede banen te leiden, van administratie tot op de productieafdeling.Om inzicht te verkrijgen in de werking van zijn bedrijf, maakt Kleinbloesem gebruik van de MultiPress Dashboards: "Wij hebben direct de module Dashboards aangeschaft zodra die beschikbaar was. En deze Dashboards bieden dagelijks inzicht aan onze sales afdeling, zo kunnen we zien of de targets gehaald worden en hebben we een overzicht van de planning". De Dashboards in MultiPress zijn gebruiksvriendelijk en per gebruiker persoonlijk in te stellen. En dit is slechts één van de vele functionaliteiten die Verloop drukkerij dagelijks ondersteunt in hun bedrijfsvoering. Wil je weten welk andere functies MultiPress belangrijk maken voor Verloop drukkerij?Bekijk dan zeker de volledige video testimonial hier.