U wilt mee zijn met wat er leeft in de grafische wereld? U wilt meer weten over de laatste innovaties en nieuwste technologieën? Zoekt u inspiratie voor nieuwe ideeën? Op 10 oktober staat het jaarlijkse 'Het Congres' van VIGC op agenda. In één halve dag biedt het Congres u een panorama aan boeiende sprekers. Stuk voor stuk bieden ze u inzichten en inspiratie voor nieuwe ideeën. Dit event mag u, als decision maker in de grafische sector, dus zeker niet missen.

Wilt u Het Congres als decision maker zeker niet missen? Als trouwe partner van VIGC biedt Dataline de 10 snelste beslissers een gratis toegangskaart aan.

Net zoals het VIGC is ook MultiPress al 20 jaar dé innovator en inspirator voor 75% van alle grafische druk & print bedrijven in België én Nederland. Onze kennis delen we dan ook graag met u. Spreken we alvast af op 10 oktober? Interesse om erbij te zijn?Laat het ons weten via dit formulier en hoort u snel van ons. Wie erbij kan zijn, wordt persoonlijk verwittigd.

U wilt mee zijn met wat er leeft in de grafische wereld? U wilt meer weten over de laatste innovaties en nieuwste technologieën? Zoekt u inspiratie voor nieuwe ideeën? Op 10 oktober staat het jaarlijkse 'Het Congres' van VIGC op agenda. In één halve dag biedt het Congres u een panorama aan boeiende sprekers. Stuk voor stuk bieden ze u inzichten en inspiratie voor nieuwe ideeën. Dit event mag u, als decision maker in de grafische sector, dus zeker niet missen.Wilt u Het Congres als decision maker zeker niet missen? Als trouwe partner van VIGC biedt Dataline de 10 snelste beslissers een gratis toegangskaart aan. Net zoals het VIGC is ook MultiPress al 20 jaar dé innovator en inspirator voor 75% van alle grafische druk & print bedrijven in België én Nederland. Onze kennis delen we dan ook graag met u. Spreken we alvast af op 10 oktober? Interesse om erbij te zijn?Laat het ons weten via dit formulier en hoort u snel van ons. Wie erbij kan zijn, wordt persoonlijk verwittigd.