Venttri levert verzendverpakkingen van golfkarton met uw eigen huisstijl, logo of een pakkende boodschap. De verzenddozen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook een volledig maatwerk verzendverpakking - speciaal voor u geproduceerd - behoort tot de mogelijkheden. De verpakkingen worden bedrukt in offset en voorzien van een laminaat of persvernis. Natuurlijk kunnen we ook zorgdragen voor de inhoud van de verpakking.

Als u meer wilt weten over de verzendverpakking in de afbeelding, klik dan hier: bedrukte verzenddoos.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op https://www.venttri.nl/inspiratieboek/ voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Venttri levert verzendverpakkingen van golfkarton met uw eigen huisstijl, logo of een pakkende boodschap. De verzenddozen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook een volledig maatwerk verzendverpakking - speciaal voor u geproduceerd - behoort tot de mogelijkheden. De verpakkingen worden bedrukt in offset en voorzien van een laminaat of persvernis. Natuurlijk kunnen we ook zorgdragen voor de inhoud van de verpakking. Als u meer wilt weten over de verzendverpakking in de afbeelding, klik dan hier: bedrukte verzenddoos.Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op https://www.venttri.nl/inspiratieboek/ voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.