Een gouden regel voor software is dat het gebruikt wordt waarvoor het initieel gemaakt werd. Een regel die maar al te vaak niet wordt gevolgd. Tijd- en stockregistratie of planning via Excel, bijvoorbeeld. Of drukwerk doorgeven aan de productie via Adobe Illustrator. Zo ook bij Pack OI (Packaging De l'Océan Indien) uit Saint-Pierre. Tevens zorgden prijzen/kosten die enkel goed gekend zijn door de CEO voor onnodige administratieve rompslomp. Maar met enkele investeringen/overnames op de planning werd het voor het grafisch bedrijf dringend tijd voor meer overzicht.

Kan een volledig geintegreerd systeem zoals MultiPress, waar alle papierwerk wordt gegenereerd door een simpele druk op de knop soelaas bieden?

Een gouden regel voor software is dat het gebruikt wordt waarvoor het initieel gemaakt werd. Een regel die maar al te vaak niet wordt gevolgd. Tijd- en stockregistratie of planning via Excel, bijvoorbeeld. Of drukwerk doorgeven aan de productie via Adobe Illustrator. Zo ook bij Pack OI (Packaging De l'Océan Indien) uit Saint-Pierre. Tevens zorgden prijzen/kosten die enkel goed gekend zijn door de CEO voor onnodige administratieve rompslomp. Maar met enkele investeringen/overnames op de planning werd het voor het grafisch bedrijf dringend tijd voor meer overzicht. Kan een volledig geintegreerd systeem zoals MultiPress, waar alle papierwerk wordt gegenereerd door een simpele druk op de knop soelaas bieden?