Dit presentatieproduct is in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot stand gekomen. Het hart van de box wordt gevormd door de kist van MDF, deze is omplakt met gelamineerd drukwerk. De kist is gelijmd op een omslag van grijskarton die om- en tegengeplakt is met drukwerk - full colour offset, koudfolie opdruk. Verder is de presentatiebox o.a. voorzien van een (opgeklonken) zwart lederen handvat. Blind verwerkte magneten zorgen voor een solide sluiting.

Lees alles over de totstandkoming van dit product: klantverhaal Satelliet Meubelen. Of neem een kijkje in onze keuken: video The Making Of Fabrics and Finishes Box.

Welk opvallend presentatieproduct mogen we voor u of uw klant maken?

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Dit presentatieproduct is in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot stand gekomen. Het hart van de box wordt gevormd door de kist van MDF, deze is omplakt met gelamineerd drukwerk. De kist is gelijmd op een omslag van grijskarton die om- en tegengeplakt is met drukwerk - full colour offset, koudfolie opdruk. Verder is de presentatiebox o.a. voorzien van een (opgeklonken) zwart lederen handvat. Blind verwerkte magneten zorgen voor een solide sluiting.Lees alles over de totstandkoming van dit product: klantverhaal Satelliet Meubelen. Of neem een kijkje in onze keuken: video The Making Of Fabrics and Finishes Box. Welk opvallend presentatieproduct mogen we voor u of uw klant maken?Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.