Envelbag, het vroegere Drukkerij Van Daele, is gespecialiseerd in zowel de fabricatie als de nabedrukking van enveloppen en verpakkingen. Envelbag richt zich vooral op de Belgische markt, maar het buitenland lonkt. Voor het opvolgen van de bedrijfsprocessen werd aanvankelijk gewerkt met een (gratis) business software. Al in 2004 schakelden ze over op MultiPress. Zo heeft Envelbag een volledig overzicht op alle bedrijfsprocessen, met focus op kostprijsberekening, calculatie van offertes en het beheer van klantgegevens.

Om groei te realiseren in een marktsegment met kleine marges, lanceerde Envelag hun nieuwe e-commerceplatform. De try-out met e-commerce software, gebouwd voor diverse sectoren zoals kleding, horeca en voeding, bleek ontoereikend. Envelbag klopte aan bij MultiPress met bijkomende vragen over hoe de mix van e-business met offset samenbrengen:

  • Hoe berekenen we onze exacte kostprijs zodat we onze offertes snel en correct kunnen uitsturen?
  • Kan het beheer van onze webshop geïntegreerd worden in MultiPress?
  • Hoe brengen we de gegevens van de orderadministratie, de klantgegevens en calculaties samen om een zicht te krijgen op onze bedrijfskosten? En opbrengsten?

Het hele artikel lees je hier, dit is slechts 23%.

Envelbag, het vroegere Drukkerij Van Daele, is gespecialiseerd in zowel de fabricatie als de nabedrukking van enveloppen en verpakkingen. Envelbag richt zich vooral op de Belgische markt, maar het buitenland lonkt. Voor het opvolgen van de bedrijfsprocessen werd aanvankelijk gewerkt met een (gratis) business software. Al in 2004 schakelden ze over op MultiPress. Zo heeft Envelbag een volledig overzicht op alle bedrijfsprocessen, met focus op kostprijsberekening, calculatie van offertes en het beheer van klantgegevens. Om groei te realiseren in een marktsegment met kleine marges, lanceerde Envelag hun nieuwe e-commerceplatform. De try-out met e-commerce software, gebouwd voor diverse sectoren zoals kleding, horeca en voeding, bleek ontoereikend. Envelbag klopte aan bij MultiPress met bijkomende vragen over hoe de mix van e-business met offset samenbrengen:Het hele artikel lees je hier, dit is slechts 23%.