"Hierbij staan kwaliteit en onderscheidend vermogen hoog in het vaandel. Onze nieuwe Heidelberg Versafire past hier perfect bij. Deze digitale pers vervangt de Linoprint uit 2015, waarover we ook zeer te spreken waren.

Voordelen van de Versafire zijn vooral de toegenomen kwaliteit en de stabielere, efficiëntere productie. De kalibratie is geautomatiseerd en het omzetten van PMS-kleuren naar full colour is vereenvoudigd en verbeterd. Ook zijn we blij met de uitgebreide mogelijkheid om dubbelzijdige 6-paginavormen te kunnen printen. De Prinect Digital Frontend (DFE) integreert de Versafire op intelligente wijze in de totale workflow van een drukkerij."

>> Lees het volledige artikel digitaal

>> Liever gedrukt? Lees het artikel in onze Ampersand

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Neem contact met ons op

"Hierbij staan kwaliteit en onderscheidend vermogen hoog in het vaandel. Onze nieuwe Heidelberg Versafire past hier perfect bij. Deze digitale pers vervangt de Linoprint uit 2015, waarover we ook zeer te spreken waren. Voordelen van de Versafire zijn vooral de toegenomen kwaliteit en de stabielere, efficiëntere productie. De kalibratie is geautomatiseerd en het omzetten van PMS-kleuren naar full colour is vereenvoudigd en verbeterd. Ook zijn we blij met de uitgebreide mogelijkheid om dubbelzijdige 6-paginavormen te kunnen printen. De Prinect Digital Frontend (DFE) integreert de Versafire op intelligente wijze in de totale workflow van een drukkerij.">> Lees het volledige artikel digitaal>> Liever gedrukt? Lees het artikel in onze AmpersandHoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Neem contact met ons op