Dat de klant koning is, daar zijn ze bij Drukkerij GroenDruk van overtuigd. Met een uitgebreid eigen gamma én een netwerk van meer dan dertig partners kan de administratie wel behoorlijk omvangrijk worden. Offertes zijn gedetailleerd en talrijk, de verwachtingen van klanten zijn zeer divers,... Dat houdt Patrick Tonneau niet tegen om zijn klanten de beste service te bieden. En daarom ging hij op zoek naar een business software die zijn drukkerij verder kan ondersteunen met

  • een krachtige en foutloze calculatie-tool en,
  • een overzichtelijke CRM-module.

MultiPress zal helpen om hun beloftes aan de klant, 'Wij halen 98% van de beloofde deadlines' en '90% van de standaardopdrachten is klaar binnen 24 uur', waar te maken én te verbeteren.

Benieuwd hoe MultiPress een complexe administratie kan vereenvoudigen? Lees dan zeker verder!

Dat de klant koning is, daar zijn ze bij Drukkerij GroenDruk van overtuigd. Met een uitgebreid eigen gamma én een netwerk van meer dan dertig partners kan de administratie wel behoorlijk omvangrijk worden. Offertes zijn gedetailleerd en talrijk, de verwachtingen van klanten zijn zeer divers,... Dat houdt Patrick Tonneau niet tegen om zijn klanten de beste service te bieden. En daarom ging hij op zoek naar een business software die zijn drukkerij verder kan ondersteunen metMultiPress zal helpen om hun beloftes aan de klant, 'Wij halen 98% van de beloofde deadlines' en '90% van de standaardopdrachten is klaar binnen 24 uur', waar te maken én te verbeteren.Benieuwd hoe MultiPress een complexe administratie kan vereenvoudigen? Lees dan zeker verder!