Die eerste indruk moet in één keer raak zijn. Een bedrukte offertemap kunnen wij in vele materialen voor u ontwikkelen en maken. Een insteekvak, een insteekhoek of gelast visitekaartvenster behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bijzondere details verhogen het gebruiksgemak en zorgen voor nèt dat beetje extra uitstraling, denk bijv. aan een drukknopsluiting, magneet- of een elastieksluiting in een leuke kleur.

De offertemap in de afbeelding biedt diverse functionaliteiten: een horizontale insteek van sulfaatkarton, een gelaste insteekhoes en een handige penhouder. Wilt u meer weten over dit product? Klik dan hier: offertemap Venttri.

Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Maar Venttri (voorheen Maxximap) doet meer. We zijn specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, koffers en dozen. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +32 47 08 47 407. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Die eerste indruk moet in één keer raak zijn. Een bedrukte offertemap kunnen wij in vele materialen voor u ontwikkelen en maken. Een insteekvak, een insteekhoek of gelast visitekaartvenster behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bijzondere details verhogen het gebruiksgemak en zorgen voor nèt dat beetje extra uitstraling, denk bijv. aan een drukknopsluiting, magneet- of een elastieksluiting in een leuke kleur.De offertemap in de afbeelding biedt diverse functionaliteiten: een horizontale insteek van sulfaatkarton, een gelaste insteekhoes en een handige penhouder. Wilt u meer weten over dit product? Klik dan hier: offertemap Venttri.Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Maar Venttri (voorheen Maxximap) doet meer. We zijn specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, koffers en dozen. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +32 47 08 47 407. Onze adviseurs denken graag met u mee!