In de grafische sector volgen de ontwikkelingen zich al een hele tijd in razendsnel tempo op. De klant wordt steeds veeleisender wat betreft leveringstermijnen, kwaliteit en prijs. Productiemachines worden steeds beter, groter en sneller. Elke bedrijfsleider moet vandaag steeds sneller een enorme hoeveelheid aan informatie en data verwerken. Naast de operationele werkzaamheden, natuurlijk. De kans is tevens groot dat een grafisch bedrijf vandaag diversifiëert en verschillende soorten drukwerk produceert.

En dan mag de administratie geen bottleneck worden, integendeel. Hoe hou je de snel op te volgen offerteaanvragen, de planning, logistiek en facturatie onder controle ...?

In de grafische sector volgen de ontwikkelingen zich al een hele tijd in razendsnel tempo op. De klant wordt steeds veeleisender wat betreft leveringstermijnen, kwaliteit en prijs. Productiemachines worden steeds beter, groter en sneller. Elke bedrijfsleider moet vandaag steeds sneller een enorme hoeveelheid aan informatie en data verwerken. Naast de operationele werkzaamheden, natuurlijk. De kans is tevens groot dat een grafisch bedrijf vandaag diversifiëert en verschillende soorten drukwerk produceert. En dan mag de administratie geen bottleneck worden, integendeel. Hoe hou je de snel op te volgen offerteaanvragen, de planning, logistiek en facturatie onder controle ...?