De doos sluit door middel van twee onzichtbare magneetjes en dankzij de gefreesde uitvoering is het eindresultaat heel stijlvol.

Perfect in lijn dus met de waarden en de uitstraling waar onze klant Reynaers voor staat.

Heeft u interesse om een update te krijgen over ons uitgebreid aanbod? Neem dan contact met ons op en we plannen meteen een afspraak in. Een verfrissing van ons aanbod geven u vast en zeker inspiratie voor toekomstige marketingopportuniteiten?Mail vandaag nog naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be of bel 056/66 67 71.

We staan dagelijks met de glimlach voor u klaar!

De doos sluit door middel van twee onzichtbare magneetjes en dankzij de gefreesde uitvoering is het eindresultaat heel stijlvol.Perfect in lijn dus met de waarden en de uitstraling waar onze klant Reynaers voor staat. Heeft u interesse om een update te krijgen over ons uitgebreid aanbod? Neem dan contact met ons op en we plannen meteen een afspraak in. Een verfrissing van ons aanbod geven u vast en zeker inspiratie voor toekomstige marketingopportuniteiten?Mail vandaag nog naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be of bel 056/66 67 71.We staan dagelijks met de glimlach voor u klaar!