Eerste indruk: in één keer raak

Deze moderne, frisse map heeft een kern van all-white karton en is op- en tegengeplakt met gelamineerd drukwerk. De binnenzijde is voorzien van een 2D mechaniek. Kleine elementen, zoals de gekleurde elastieksluiting geven de map een grappige twist. Wilt u meer zien van deze map? Klik dan hier: details informatiemap.

Presenteren en opbergen: details zorgen voor extra uitstraling

Dus: heeft u (of uw klant) losse documenten en losse folders, maar u wilt deze toch als een geheel presenteren? Een bedrukte offertemap of informatiemap biedt de oplossing. We kunnen deze in vele materialen voor u ontwikkelen en maken. Bijna elke afmeting is daarbij mogelijk, uiteraard bepaalt de inhoud het uiteindelijke formaat van de offertemap. Een insteekvak, een insteekhoek of gelast visitekaartvenster behoren tot de mogelijkheden. Wat betreft de sluiting van de bedrukte offertemap kunt u denken aan een drukknoop, magneetsluiting of een elastiek sluiting met een leuke kleur. Voor nèt dat beetje extra uitstraling.

Welk uniek introductieproduct mogen we voor ú (of uw klant) maken?

Over Venttri

Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Eerste indruk: in één keer raakDeze moderne, frisse map heeft een kern van all-white karton en is op- en tegengeplakt met gelamineerd drukwerk. De binnenzijde is voorzien van een 2D mechaniek. Kleine elementen, zoals de gekleurde elastieksluiting geven de map een grappige twist. Wilt u meer zien van deze map? Klik dan hier: details informatiemap.Presenteren en opbergen: details zorgen voor extra uitstralingDus: heeft u (of uw klant) losse documenten en losse folders, maar u wilt deze toch als een geheel presenteren? Een bedrukte offertemap of informatiemap biedt de oplossing. We kunnen deze in vele materialen voor u ontwikkelen en maken. Bijna elke afmeting is daarbij mogelijk, uiteraard bepaalt de inhoud het uiteindelijke formaat van de offertemap. Een insteekvak, een insteekhoek of gelast visitekaartvenster behoren tot de mogelijkheden. Wat betreft de sluiting van de bedrukte offertemap kunt u denken aan een drukknoop, magneetsluiting of een elastiek sluiting met een leuke kleur. Voor nèt dat beetje extra uitstraling.Welk uniek introductieproduct mogen we voor ú (of uw klant) maken?Over VenttriVenttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.