Sample box of demobox

Samples op een stijlvolle manier presenteren of demonstreren: deze sample box of demobox is omplakt met full colour drukwerk en voorzien van een krasvast matte lamineerlaag. Aan de binnenzijde zijn 2 schuimdelen bevestigd. Het schuimdeel aan de rechterzijde is opgebouwd uit 2 lagen en voorzien van door en door gestanste vormen. Daarnaast zijn de schuimdelen voorzien van een bedrukt topvel, wat een speciale uitstraling geeft. Meer afbeeldingen van dit product vindt u op de website: demobox.

Welk uniek introductieproduct mogen we voor ú maken?

Over Venttri

Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Sample box of demoboxSamples op een stijlvolle manier presenteren of demonstreren: deze sample box of demobox is omplakt met full colour drukwerk en voorzien van een krasvast matte lamineerlaag. Aan de binnenzijde zijn 2 schuimdelen bevestigd. Het schuimdeel aan de rechterzijde is opgebouwd uit 2 lagen en voorzien van door en door gestanste vormen. Daarnaast zijn de schuimdelen voorzien van een bedrukt topvel, wat een speciale uitstraling geeft. Meer afbeeldingen van dit product vindt u op de website: demobox. Welk uniek introductieproduct mogen we voor ú maken?Over VenttriVenttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!