Hecht Printing Solutions uit Braine-l'Alleud levert zowel offset, digitaal als ronduit fenomenaal large-formatdrukwerk. In combinatie met oogverblindend topdesign. Allemaal onder één dak, waardoor de klanten - denk hierbij aan de bekende posterbedrijven, de grote retail supermarkten alsook automerken en telecom operatoren en dit in de Benelux en de Franse markt.

Administratief was Cerm al 15 jaar lang de vaste partner van Hecht. Maar correcte large-formatcalculaties vereisen dat specifieke m²-prijzen opgesplitst worden volgens druktechnische parameters (steltijd, printtijd, inkt en materiaal). En daar was de business software niet voor ontwikkeld. Zo kwam dan ook MultiPress steeds meer in zicht.

Maar kon de large-formatmodule Cerm doen vergeten ...?

Hecht Printing Solutions uit Braine-l'Alleud levert zowel offset, digitaal als ronduit fenomenaal large-formatdrukwerk. In combinatie met oogverblindend topdesign. Allemaal onder één dak, waardoor de klanten - denk hierbij aan de bekende posterbedrijven, de grote retail supermarkten alsook automerken en telecom operatoren en dit in de Benelux en de Franse markt.Administratief was Cerm al 15 jaar lang de vaste partner van Hecht. Maar correcte large-formatcalculaties vereisen dat specifieke m²-prijzen opgesplitst worden volgens druktechnische parameters (steltijd, printtijd, inkt en materiaal). En daar was de business software niet voor ontwikkeld. Zo kwam dan ook MultiPress steeds meer in zicht.Maar kon de large-formatmodule Cerm doen vergeten ...?