Bij Print-it wordt on-demand geprint. Geen verouderd of overbodig drukwerk meer dus. Klanten kunnen eerdere bestellingen zelf snel herdrukken via de hogevolumeprinters van Print-it. Dat vraagt een zeer goede opvolging om alle lopende orders snel en correct uit te voeren en zorgeloos te factureren.

Die flow werd vroeger beheerd in een op maat ontwikkelde toepassing. Klanten konden hun order volgen van bestelling tot en met levering en voor Print-It verliep alles vrij duidelijk en vlot. En toen ging hun software-partner failliet...

Een ramp voor het bedrijf in volle groei. Gelukkig vonden ze in het modulaire MultiPress een sterke partner die niet alleen de bestaande flow feilloos overnam, maar meteen ook alles op het verlanglijstje van het Antwerpse Print-it kon waarmaken!

Wat hen nog het meest verwonderde was hoe snel en vlot de overgang van maatwerk naar professioneel pakket verliep. Ontdek hier hoe ze de sprong organiseerden.

Bij Print-it wordt on-demand geprint. Geen verouderd of overbodig drukwerk meer dus. Klanten kunnen eerdere bestellingen zelf snel herdrukken via de hogevolumeprinters van Print-it. Dat vraagt een zeer goede opvolging om alle lopende orders snel en correct uit te voeren en zorgeloos te factureren.Die flow werd vroeger beheerd in een op maat ontwikkelde toepassing. Klanten konden hun order volgen van bestelling tot en met levering en voor Print-It verliep alles vrij duidelijk en vlot. En toen ging hun software-partner failliet... Een ramp voor het bedrijf in volle groei. Gelukkig vonden ze in het modulaire MultiPress een sterke partner die niet alleen de bestaande flow feilloos overnam, maar meteen ook alles op het verlanglijstje van het Antwerpse Print-it kon waarmaken!Wat hen nog het meest verwonderde was hoe snel en vlot de overgang van maatwerk naar professioneel pakket verliep. Ontdek hier hoe ze de sprong organiseerden.