Administratieve automatisatie, dat is toch alleen voor de grotere, budgettair krachtige, drukkerijen? Want die drukkerijen hebben over het algemeen een hele pak medewerkers, de productielijnen zijn complex en de volumes meestal groot. Dus ze hebben er alle baat bij om hun administratie te automatiseren. Want dat spaart tijd en veel geld uit. Maar waarom zouden enkel grote bedrijven dat voorrecht genieten?

Drukkerij Artilla uit Tremelo liet zich niet kennen en klopte aan bij Dataline. Op zoek naar een efficiënte oplossing voor e-commerce en betere calculatie. Maar is MultiPress ook geschikt voor kleinere familiale bedrijven of zelfs eenmanszaken? En welk budget moeten ze ervoor uittrekken?

Administratieve automatisatie, dat is toch alleen voor de grotere, budgettair krachtige, drukkerijen? Want die drukkerijen hebben over het algemeen een hele pak medewerkers, de productielijnen zijn complex en de volumes meestal groot. Dus ze hebben er alle baat bij om hun administratie te automatiseren. Want dat spaart tijd en veel geld uit. Maar waarom zouden enkel grote bedrijven dat voorrecht genieten? Drukkerij Artilla uit Tremelo liet zich niet kennen en klopte aan bij Dataline. Op zoek naar een efficiënte oplossing voor e-commerce en betere calculatie. Maar is MultiPress ook geschikt voor kleinere familiale bedrijven of zelfs eenmanszaken? En welk budget moeten ze ervoor uittrekken?