Deze ingewikkelde crisis dwingt je creatief om te gaan met jouw printproductie.

Tijdelijke redmiddelen zoals een kleiner lettertype, veranderen van formaten of papiersoorten dragen wel bij tot een lagere productieprijs, maar dit is eerder een compromis dan een oplossing. Bovendien zetten ook frequente prijsschommelingen jouw winstmarge onder druk.

Het is overduidelijk dat deze redmiddelen slechts een pleister op een open wond zijn. MultiPress zal de papiercrisis niet oplossen, maar laat je wel toe om bepaalde zaken slimmer op te volgen... Benieuwd hoe MultiPress jouw printmediabedrijf kan helpen? In onze blog zetten we enkele manieren op een rijtje. Lees ze snel!

Deze ingewikkelde crisis dwingt je creatief om te gaan met jouw printproductie. Tijdelijke redmiddelen zoals een kleiner lettertype, veranderen van formaten of papiersoorten dragen wel bij tot een lagere productieprijs, maar dit is eerder een compromis dan een oplossing. Bovendien zetten ook frequente prijsschommelingen jouw winstmarge onder druk.Het is overduidelijk dat deze redmiddelen slechts een pleister op een open wond zijn. MultiPress zal de papiercrisis niet oplossen, maar laat je wel toe om bepaalde zaken slimmer op te volgen... Benieuwd hoe MultiPress jouw printmediabedrijf kan helpen? In onze blog zetten we enkele manieren op een rijtje. Lees ze snel!