Quintus uit Luxemburg staat voor competentie, polyvalentie en souplesse. Enkel administratief was er nog ruimte voor verbetering. Zeker met maandelijks 150 offertes op de teller, met elk minimum 5 à 10 minuten werk. Want een link met de papierleverancier ontbrak en zorgde voor vertraging. Tevens was een combinatie-offerte offset/digitaal onmogelijk.

Quintus had dus eigenlijk business software nodig die rechtstreeks linkt met een database waar alle papierleveranciers instaan. Om zo gemakkelijk én snel te kunnen kiezen.

Want voor een kleinere drukkerij telt elke minuut!

MultiPress spreekt die specifieke taal.

Lees hier hoe vanaf nu elke administratieve stap slechts enkele klikken duurt.

Quintus uit Luxemburg staat voor competentie, polyvalentie en souplesse. Enkel administratief was er nog ruimte voor verbetering. Zeker met maandelijks 150 offertes op de teller, met elk minimum 5 à 10 minuten werk. Want een link met de papierleverancier ontbrak en zorgde voor vertraging. Tevens was een combinatie-offerte offset/digitaal onmogelijk. Quintus had dus eigenlijk business software nodig die rechtstreeks linkt met een database waar alle papierleveranciers instaan. Om zo gemakkelijk én snel te kunnen kiezen. Want voor een kleinere drukkerij telt elke minuut! MultiPress spreekt die specifieke taal. Lees hier hoe vanaf nu elke administratieve stap slechts enkele klikken duurt.