Er mag worden aangenomen dat niemand nog moeite heeft met QR-codes. Want ondertussen braken die codes ook al door in het betaalverkeer van grotere 'instituten', zoals verkeersboetes, belastingen, ...

Waarom? Omdat dit aanzet tot gemakkelijkere én snellere betalingen.

Dus lijkt het ons logisch dat dit ook in de grafische sector kan toegepast worden. Want wil niet elke professional dat zo veel mogelijk facturen op tijd betaald worden?

Daarom ging MultiPress in zee met PAY. Zo wordt op je facturen in MultiPress volautomatisch een unieke QR-code aangemaakt. Zonder extra tussenkomst. Je eindklant kan op die manier gebruik maken van vertrouwde betaalmogelijkheden en dus gemakkelijker betalen.

Gevolg? Veel minder laattijdige betalingen en opvolging van uitstaande facturen. Benieuwd? Lees het hier.

Er mag worden aangenomen dat niemand nog moeite heeft met QR-codes. Want ondertussen braken die codes ook al door in het betaalverkeer van grotere 'instituten', zoals verkeersboetes, belastingen, ...Waarom? Omdat dit aanzet tot gemakkelijkere én snellere betalingen.Dus lijkt het ons logisch dat dit ook in de grafische sector kan toegepast worden. Want wil niet elke professional dat zo veel mogelijk facturen op tijd betaald worden?Daarom ging MultiPress in zee met PAY. Zo wordt op je facturen in MultiPress volautomatisch een unieke QR-code aangemaakt. Zonder extra tussenkomst. Je eindklant kan op die manier gebruik maken van vertrouwde betaalmogelijkheden en dus gemakkelijker betalen.Gevolg? Veel minder laattijdige betalingen en opvolging van uitstaande facturen. Benieuwd? Lees het hier.