Het leven is aan de 'durvers'. Dus toen de familie Pailhe aan pensioen begon te denken ging de familie op zoek naar een overnemer. De investeerder met overduidelijk commercieel-industrieel profiel pakte meteen de koe bij de horens en zette de eerste stappen om Atelier Graphique te professionaliseren en enkele toekomstgerichte investeringen door te voeren. Want zo wordt een traditioneel familiebedrijf klaargestoomd voor de grafische toekomst.

Maar hoe krijgt de nieuwe manager een overzichtelijke, moderne en transparante papiermolen op de sporen? Om zo alle aandacht naar de corebusiness te richten. Tijd en geld te verliezen aan een complex amalgaam van verschillende 'oplossingen' is namelijk niet aan de orde!

Het leven is aan de 'durvers'. Dus toen de familie Pailhe aan pensioen begon te denken ging de familie op zoek naar een overnemer. De investeerder met overduidelijk commercieel-industrieel profiel pakte meteen de koe bij de horens en zette de eerste stappen om Atelier Graphique te professionaliseren en enkele toekomstgerichte investeringen door te voeren. Want zo wordt een traditioneel familiebedrijf klaargestoomd voor de grafische toekomst.Maar hoe krijgt de nieuwe manager een overzichtelijke, moderne en transparante papiermolen op de sporen? Om zo alle aandacht naar de corebusiness te richten. Tijd en geld te verliezen aan een complex amalgaam van verschillende 'oplossingen' is namelijk niet aan de orde!