Klanten willen perfecte kwaliteit die snel geleverd wordt en toch betaalbaar blijft. Niet eenvoudig om als drukker aan die eisen te voldoen. Orders moeten vlot en gecontroleerd door het bedrijf vloeien. Daarvoor is een doorgedreven administratieve automatisering essentieel.

Al meer dan 40 jaar maakt Drukkerij Van Goethem klanten blij met vlotte service en een oog voor detail. Daarvoor werken ze niet toevallig met MultiPress Business Software. Die laat hen toe om hun administratie te stroomlijnen en alle energie te investeren waar dat het meeste telt: in een perfect resultaat.

Benieuwd hoe ze tijd winnen met standaardcalculaties, ordertemplates en geautomatiseerde facturatie? Lees hier hoe ze de mallemolen van hun administratie temden en veel efficiënter gingen werken.

Klanten willen perfecte kwaliteit die snel geleverd wordt en toch betaalbaar blijft. Niet eenvoudig om als drukker aan die eisen te voldoen. Orders moeten vlot en gecontroleerd door het bedrijf vloeien. Daarvoor is een doorgedreven administratieve automatisering essentieel. Al meer dan 40 jaar maakt Drukkerij Van Goethem klanten blij met vlotte service en een oog voor detail. Daarvoor werken ze niet toevallig met MultiPress Business Software. Die laat hen toe om hun administratie te stroomlijnen en alle energie te investeren waar dat het meeste telt: in een perfect resultaat. Benieuwd hoe ze tijd winnen met standaardcalculaties, ordertemplates en geautomatiseerde facturatie? Lees hier hoe ze de mallemolen van hun administratie temden en veel efficiënter gingen werken.