Drukkerij Peeters, het zusterbedrijf van de wetenschappelijke uitgeverij Peeters uit Leuven werd opgericht in 1857 en is tot op vandaag een familieonderneming. Drukkerij Peeters produceert elk jaar kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke werken in opdracht van universiteiten uit de hele wereld. Deze nichemarkt stelt hoge eisen aan de productie en MultiPress helpt mee om daar aan te voldoen.

'Na 5 jaar keihard werken, puzzelen, testen en bijsturen werkt onze unieke digitale boekdrukstraat op volle toeren' zegt Luc Peeters, Zaakvoerder van Drukkerij Peeters trots. 'Deze opstelling is nergens - in geen enkele andere drukkerij in België, in Europa en of zelfs in de ganse wereld- te vinden. 'Door te luisteren naar wat de 'added value' is die mijn klanten zoeken, 'out-of-the box' te denken en met heel veel passie kwamen we tot een sterk concept. Samen met enkele partners, waaronder MultiPress, hebben we deze drukstraat volledig helemaal op maat van onze ideeën uitgetekend en geïmplementeerd.' Vandaag verloopt dus alles digitaal: van bij het aanleveren van de pdf door de auteur via onze splinternieuwe webshop (nicebooks.digital) tot aan het afgewerkt boek.' Lees verder op MultiPress.biz/cqt3nx.

Drukkerij Peeters, het zusterbedrijf van de wetenschappelijke uitgeverij Peeters uit Leuven werd opgericht in 1857 en is tot op vandaag een familieonderneming. Drukkerij Peeters produceert elk jaar kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke werken in opdracht van universiteiten uit de hele wereld. Deze nichemarkt stelt hoge eisen aan de productie en MultiPress helpt mee om daar aan te voldoen.'Na 5 jaar keihard werken, puzzelen, testen en bijsturen werkt onze unieke digitale boekdrukstraat op volle toeren' zegt Luc Peeters, Zaakvoerder van Drukkerij Peeters trots. 'Deze opstelling is nergens - in geen enkele andere drukkerij in België, in Europa en of zelfs in de ganse wereld- te vinden. 'Door te luisteren naar wat de 'added value' is die mijn klanten zoeken, 'out-of-the box' te denken en met heel veel passie kwamen we tot een sterk concept. Samen met enkele partners, waaronder MultiPress, hebben we deze drukstraat volledig helemaal op maat van onze ideeën uitgetekend en geïmplementeerd.' Vandaag verloopt dus alles digitaal: van bij het aanleveren van de pdf door de auteur via onze splinternieuwe webshop (nicebooks.digital) tot aan het afgewerkt boek.' Lees verder op MultiPress.biz/cqt3nx.