Cuvelier Graphics uit Ieper is een familiale drukkerij met een 4 tal medewerkers, gespecialiseerd in offset drukwerk en digitaal printopdrachten voor de regionale markt. Jaarlijks worden er zo'n 2000 offertes opgemaakt waarvan de helft waarvan de helft het factuurstadium haalt. Met het kleine team van 2 administratieve krachten en 2 productiemedewerkers vergt dit volume een strakke organisatie.

Extra hulp bij de administratie was dus zeker welkom. Voor zaakvoerders Arne & Fridl Cuvelier was de conclusie snel gemaakt: we hebben nood aan een business software die 'mee is met zijn tijd'. Arne Cuvelier zocht en vond een vervanger voor Print+. Het programma was in het begin voldoende maar na enkele jaren toch niet meer meegegroeid met de huidige noden van een familiale drukkerij. Wij zijn intussen één jaar verder ...

  • Hoe verliep de migratie van Print+ naar MultiPress ?
  • Welke struikelblokken kwam men tegen ?
  • Hoe snel was men met MultiPress gewoon ?
  • Wat ervaren de gebruikers van MultiPress
  • Welke uitbreidingen hebben ze nog op een verlanglijstje in de toekomst ?

Dit is slechts 20% van het artikel, lees het allemaal via onderstaande link.

Cuvelier Graphics uit Ieper is een familiale drukkerij met een 4 tal medewerkers, gespecialiseerd in offset drukwerk en digitaal printopdrachten voor de regionale markt. Jaarlijks worden er zo'n 2000 offertes opgemaakt waarvan de helft waarvan de helft het factuurstadium haalt. Met het kleine team van 2 administratieve krachten en 2 productiemedewerkers vergt dit volume een strakke organisatie. Extra hulp bij de administratie was dus zeker welkom. Voor zaakvoerders Arne & Fridl Cuvelier was de conclusie snel gemaakt: we hebben nood aan een business software die 'mee is met zijn tijd'. Arne Cuvelier zocht en vond een vervanger voor Print+. Het programma was in het begin voldoende maar na enkele jaren toch niet meer meegegroeid met de huidige noden van een familiale drukkerij. Wij zijn intussen één jaar verder ...Dit is slechts 20% van het artikel, lees het allemaal via onderstaande link.