Alle denkbare soorten

De collectie bestaat uit drie overzichtelijke mappen; Print, Sign & Rigids. De map Print laat alle papiersoorten zien, van gestreken en ongestreken tot eco en speciaal. Per grammage staat vermeld of er gekozen kan worden voor offset en/of digitale druk. De map Sign bevat materialen die gekozen kunnen worden voor producten zoals spandoeken en vlaggen, maar ook stickers en de bijbehorende laminaatsoorten. In de map Rigids zijn alle sterke staaltjes te vinden; stevige plaatmaterialen geschikt voor onder andere reclameborden, bewegwijzering en verschillende instore toepassingen, zowel voor binnen- als buitengebruik.

Cover in eigen huisstijl

De lookbooks worden standaard voorzien van een stijlvolle donkergrijze omslag, zonder Print.com logo. Hiermee kan de reseller gerust samen met de klant een keuze maken zonder het inkoopadres prijs te geven. En om écht indruk te maken op klanten krijgen resellers, met toegang tot de webapplicatie van Print.com, de mogelijkheid om de lookbooks te bestellen met een zelfontworpen cover, all-over digitaal bedrukt. Dat noemen we first class service!

Print.com parle aussi français

De lookbooks zijn in Nederland en België een groot succes. Het is niet alleen een heel compleet overzicht van alle denkbare papiersoorten en materialen, het zorgt door alle bijzondere samples ook voor de nodige printinspiratie. Een echte musthave voor de grafisch professional. Om alle professionals in België en Frankrijk te bedienen is de eerste Franstalige versie van de lookbooks inmiddels in productie. Deze kunnen vooruit worden besteld, dus wees er snel bij en ontvang hem als eerste!

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Alle denkbare soortenDe collectie bestaat uit drie overzichtelijke mappen; Print, Sign & Rigids. De map Print laat alle papiersoorten zien, van gestreken en ongestreken tot eco en speciaal. Per grammage staat vermeld of er gekozen kan worden voor offset en/of digitale druk. De map Sign bevat materialen die gekozen kunnen worden voor producten zoals spandoeken en vlaggen, maar ook stickers en de bijbehorende laminaatsoorten. In de map Rigids zijn alle sterke staaltjes te vinden; stevige plaatmaterialen geschikt voor onder andere reclameborden, bewegwijzering en verschillende instore toepassingen, zowel voor binnen- als buitengebruik.Cover in eigen huisstijlDe lookbooks worden standaard voorzien van een stijlvolle donkergrijze omslag, zonder Print.com logo. Hiermee kan de reseller gerust samen met de klant een keuze maken zonder het inkoopadres prijs te geven. En om écht indruk te maken op klanten krijgen resellers, met toegang tot de webapplicatie van Print.com, de mogelijkheid om de lookbooks te bestellen met een zelfontworpen cover, all-over digitaal bedrukt. Dat noemen we first class service!Print.com parle aussi françaisDe lookbooks zijn in Nederland en België een groot succes. Het is niet alleen een heel compleet overzicht van alle denkbare papiersoorten en materialen, het zorgt door alle bijzondere samples ook voor de nodige printinspiratie. Een echte musthave voor de grafisch professional. Om alle professionals in België en Frankrijk te bedienen is de eerste Franstalige versie van de lookbooks inmiddels in productie. Deze kunnen vooruit worden besteld, dus wees er snel bij en ontvang hem als eerste!Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.