Horizon RD-4055: een recente en belangrijke innovatie van Horizon is deze rotatieve stansmachine, gebaseerd op het flexo snij principe die diverse toepassingen biedt zoals stansen, semi-slitten, blinddruk, rillen en perforeren. Deze digitaal gestuurd machine biedt de gebruiker de volledige flexibiliteit op verschillende formaten en materialen, zelfs bij kleine oplage.

Horizon SmartSlitter: recent voorgesteld op de Drupa 2016 en meteen toonaangevend in de industrie. De Horizon SmartSlitter biedt de mogelijkheid om gedrukte vellen te snijden, trimmen, rillen en perforeren in één enkele doorgang.

Horizon BQ-270V + HT-30C: een volautomatische 1-klems lijmmachine die naadloos aansluit op de eenvoudig in te stellen automatische 3-snijder. Beide machines kunnen moeiteloos door 1 operator gecombineerd bediend worden.

Horizon HOF-400 - SPF-200A: een volautomatische en hoog volume hecht- en vouwmachine uitgerust met een snij-unit voor compleet afgewerkte geniete brochures.

Horizon RD-4055: een recente en belangrijke innovatie van Horizon is deze rotatieve stansmachine, gebaseerd op het flexo snij principe die diverse toepassingen biedt zoals stansen, semi-slitten, blinddruk, rillen en perforeren. Deze digitaal gestuurd machine biedt de gebruiker de volledige flexibiliteit op verschillende formaten en materialen, zelfs bij kleine oplage. Horizon SmartSlitter: recent voorgesteld op de Drupa 2016 en meteen toonaangevend in de industrie. De Horizon SmartSlitter biedt de mogelijkheid om gedrukte vellen te snijden, trimmen, rillen en perforeren in één enkele doorgang. Horizon BQ-270V + HT-30C: een volautomatische 1-klems lijmmachine die naadloos aansluit op de eenvoudig in te stellen automatische 3-snijder. Beide machines kunnen moeiteloos door 1 operator gecombineerd bediend worden.Horizon HOF-400 - SPF-200A: een volautomatische en hoog volume hecht- en vouwmachine uitgerust met een snij-unit voor compleet afgewerkte geniete brochures.