Klein gebaar, groot effect

Het vuurtje brandend houden kan op allerlei manieren. Echte seizoensfavorieten zijn bijvoorbeeld mutsen, sjaals, handschoenen en paraplu's met een eigen bedrukking. Allemaal producten die in de winter geregeld uit de kast worden getrokken, waardoor het merk van je klant keer op keer onder de aandacht komt. Ook gepersonaliseerde mokken, drinkbekers en snoeppotten zijn een welkome aanvulling op elke thuiswerkplek. Keuze gemaakt voor deze of een van de vele andere giveaways op weggeven.print.com? Een mooie verpakking versterkt het attente gebaar en heeft een positief effect op de algehele merkbeleving. Daarom kunnen professionals ook bij Print.com terecht voor allerlei stijlvolle verpakkingsproducten, waaronder bedrukt vloeipapier, cadeaupapier, lint, (geschenk)tassen, pillow packs en brievenbusdozen.

Meer inspiratie

Voldoende giveaway-inspiratie opgedaan op weggeven.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: versturen.print.com, samples.print.com, presenter.print.com of covid.print.com.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.

Klein gebaar, groot effect Het vuurtje brandend houden kan op allerlei manieren. Echte seizoensfavorieten zijn bijvoorbeeld mutsen, sjaals, handschoenen en paraplu's met een eigen bedrukking. Allemaal producten die in de winter geregeld uit de kast worden getrokken, waardoor het merk van je klant keer op keer onder de aandacht komt. Ook gepersonaliseerde mokken, drinkbekers en snoeppotten zijn een welkome aanvulling op elke thuiswerkplek. Keuze gemaakt voor deze of een van de vele andere giveaways op weggeven.print.com? Een mooie verpakking versterkt het attente gebaar en heeft een positief effect op de algehele merkbeleving. Daarom kunnen professionals ook bij Print.com terecht voor allerlei stijlvolle verpakkingsproducten, waaronder bedrukt vloeipapier, cadeaupapier, lint, (geschenk)tassen, pillow packs en brievenbusdozen. Meer inspiratieVoldoende giveaway-inspiratie opgedaan op weggeven.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: versturen.print.com, samples.print.com, presenter.print.com of covid.print.com. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.