Op 29 en 30 mei 2018 organiseert HP opnieuw de HP Indigo Commercial Demo Days in het European Experience Center te Barcelona. Dit tweedaags evenement is zondermeer een aanrader voor alle grafische bedrijven die de stap van analoog naar digitaal willen maken en de mogelijkheden en voordelen van de HP digitale printoplossingen wensen te zien.

Waarom deelnemen aan dit exceptioneel evenement?

In de eerste plaats omdat het bedrijfsleiders de mogelijkheid biedt om het 4500 m² grote HP Graphics Experience Center te bezoeken en er de nieuwste technologische innovaties op gebied van digitaal drukken en workflow te ontdekken. Daarnaast zijn er getuigenissen van klanten die hun ervaringen met HP Indigo komen delen met de aanwezigen op het event en is er ruimschoots tijd om te netwerken en synergiën te creëren met de aanwezige bedrijven.

Wat staat er op het programma?

Veel aandacht wordt besteed aan de trends in de grafische industrie en de mogelijkheden en voordelen die digitaal printen te bieden heeft. Die inzichten worden ook vertaald naar de oplossingen binnen het HP portfolio. Daarnaast is er een uitgebreid bezoek aan het Graphics Experience Center met tal van demonstraties en krijgen de deelnemers ook een sneak preview te zien van de nieuwste 3D-printing oplossingen die HP ontwikkelt.

Hearing is believing, en daarom laten we hieronder enkele bedrijfsleiders aan het woord die reeds eerder hebben deelgenomen aan de Commercial Demo Days.

Peter Schatteman, Production Director bij Daddy Kate

"Deelnemen aan de HP Indigo Commercial Demo Days is een must voor grafische bedrijven die de stap van analoog naar digitaal willen maken. Het evenement is bijzonder professioneel georganiseerd, met een goede mix van informele contacten en kwalitatieve presentaties. Wat me vooral opviel, is de enorme dynamiek en bevlogenheid van het HP Indigo team. Een aanrader!"

Roy Everts, Directeur GLD Print & Media

"Zoals we reeds van HP gewend zijn, waren ook de HP Indigo Commercial Demo Days professioneel georganiseerd en super interessant. Je bent direct bij de bron en krijgt op al je vragen ook heel duidelijke en to the point antwoorden. En dat reisje naar Barcelona, dat is natuurlijk ook leuk meegenomen."

Bart Vanwijnsberghe, Directeur bij Fedopress

"Ik vond de HP Indigo Commercial Demo Days zondermeer indrukwekkend. Naast de HP Indigo persen krijg je ook het complete printgamma van HP te zien. Van 3D-printen tot grootformaat en alles daar tussenin. Zondermeer de moeite waard om hieraan deel te nemen."

Mis deze unieke kans niet om meer te weten te komen over de HP-technologieën en hoe we samen uw bedrijf kunnen laten groeien. Meer informatie ontvangen over de Commercial Demo Days kan door een e-mail te sturen naar marketing.indigo@hp.com.

U kunt zich hier aanmelden voor de Demo Days.

© .
Op 29 en 30 mei 2018 organiseert HP opnieuw de HP Indigo Commercial Demo Days in het European Experience Center te Barcelona. Dit tweedaags evenement is zondermeer een aanrader voor alle grafische bedrijven die de stap van analoog naar digitaal willen maken en de mogelijkheden en voordelen van de HP digitale printoplossingen wensen te zien.Waarom deelnemen aan dit exceptioneel evenement?In de eerste plaats omdat het bedrijfsleiders de mogelijkheid biedt om het 4500 m² grote HP Graphics Experience Center te bezoeken en er de nieuwste technologische innovaties op gebied van digitaal drukken en workflow te ontdekken. Daarnaast zijn er getuigenissen van klanten die hun ervaringen met HP Indigo komen delen met de aanwezigen op het event en is er ruimschoots tijd om te netwerken en synergiën te creëren met de aanwezige bedrijven.Wat staat er op het programma?Veel aandacht wordt besteed aan de trends in de grafische industrie en de mogelijkheden en voordelen die digitaal printen te bieden heeft. Die inzichten worden ook vertaald naar de oplossingen binnen het HP portfolio. Daarnaast is er een uitgebreid bezoek aan het Graphics Experience Center met tal van demonstraties en krijgen de deelnemers ook een sneak preview te zien van de nieuwste 3D-printing oplossingen die HP ontwikkelt.Hearing is believing, en daarom laten we hieronder enkele bedrijfsleiders aan het woord die reeds eerder hebben deelgenomen aan de Commercial Demo Days.Peter Schatteman, Production Director bij Daddy Kate"Deelnemen aan de HP Indigo Commercial Demo Days is een must voor grafische bedrijven die de stap van analoog naar digitaal willen maken. Het evenement is bijzonder professioneel georganiseerd, met een goede mix van informele contacten en kwalitatieve presentaties. Wat me vooral opviel, is de enorme dynamiek en bevlogenheid van het HP Indigo team. Een aanrader!"Roy Everts, Directeur GLD Print & Media"Zoals we reeds van HP gewend zijn, waren ook de HP Indigo Commercial Demo Days professioneel georganiseerd en super interessant. Je bent direct bij de bron en krijgt op al je vragen ook heel duidelijke en to the point antwoorden. En dat reisje naar Barcelona, dat is natuurlijk ook leuk meegenomen."Bart Vanwijnsberghe, Directeur bij Fedopress"Ik vond de HP Indigo Commercial Demo Days zondermeer indrukwekkend. Naast de HP Indigo persen krijg je ook het complete printgamma van HP te zien. Van 3D-printen tot grootformaat en alles daar tussenin. Zondermeer de moeite waard om hieraan deel te nemen."Mis deze unieke kans niet om meer te weten te komen over de HP-technologieën en hoe we samen uw bedrijf kunnen laten groeien. Meer informatie ontvangen over de Commercial Demo Days kan door een e-mail te sturen naar marketing.indigo@hp.com. U kunt zich hier aanmelden voor de Demo Days.