Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een identiek modetijdschrift gedrukt op een offsetpers en een HP Indigo pers zodat u de kans krijgt om de kwaliteit van beide technologieën te vergelijken.

Zou ik u mogen verblijden met een set van deze tijdschriften? U kunt dit gemakkelijk verkrijgen door een e-mail te sturen aan marketing.indigo@hp.com onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en postadres.

HP Indigo technologie gaat hand in hand met offset. Denk bijvoorbeeld aan personalisatie, limited editions of zelfs het herdrukken van producten in veel kleinere oplages. Hiermee hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien maakt het B2-formaat van de HP Indigo 12000 opdrachten mogelijk die voorheen digitaal niet mogelijk waren op een offsetpers.

Wees er snel bij want OP = OP

Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een identiek modetijdschrift gedrukt op een offsetpers en een HP Indigo pers zodat u de kans krijgt om de kwaliteit van beide technologieën te vergelijken. Zou ik u mogen verblijden met een set van deze tijdschriften? U kunt dit gemakkelijk verkrijgen door een e-mail te sturen aan marketing.indigo@hp.com onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en postadres.HP Indigo technologie gaat hand in hand met offset. Denk bijvoorbeeld aan personalisatie, limited editions of zelfs het herdrukken van producten in veel kleinere oplages. Hiermee hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien maakt het B2-formaat van de HP Indigo 12000 opdrachten mogelijk die voorheen digitaal niet mogelijk waren op een offsetpers. Wees er snel bij want OP = OP