Cloudflow is een holistische workflow toepassing die inzetbaar is in alle departementen van een grafisch productiebedrijf.

Met de nieuwe PageBuilder is er nu de mogelijkheid om eigen webpagina's te bouwen om de juiste informatie, in de juiste vorm en op het juiste moment beschikbaar te hebben. Deze webpagina's kunnen op hun buurt weer gelinked worden met de workflows en online inspectie tools.

Uiteraard zijn er ook de typische prepress functies beschikbaar in Cloudflow. Met de PACKZFLOW module kan elke manuele handeling in PACKZ, geautomatiseerd worden. De uitvoer wordt dan weer gegarandeerd dankzij de snel & betrouwbare Cloudflow RIP.

Cloudflow is een holistische workflow toepassing die inzetbaar is in alle departementen van een grafisch productiebedrijf. Met de nieuwe PageBuilder is er nu de mogelijkheid om eigen webpagina's te bouwen om de juiste informatie, in de juiste vorm en op het juiste moment beschikbaar te hebben. Deze webpagina's kunnen op hun buurt weer gelinked worden met de workflows en online inspectie tools.Uiteraard zijn er ook de typische prepress functies beschikbaar in Cloudflow. Met de PACKZFLOW module kan elke manuele handeling in PACKZ, geautomatiseerd worden. De uitvoer wordt dan weer gegarandeerd dankzij de snel & betrouwbare Cloudflow RIP.