De Autajon Group zal bijna 100 PACKZ licenties wereldwijd inzetten in zijn productie sites. Deze groep behoort tot de Europese top voor vouwkartonnage, set-up boxes, labels en point-of-sales producten.

PACKZ software was gekozen omwille voor zijn eenvoud in gebruik, performantie en makkelijk te integreren in de bestaande processen.

"We zijn zeer trots met deze belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis." zegt Guido Van der Schueren, Chairman of the Board van HYBRID Software. "AUTAJON en HYBRID Software hebben een gemeenschappelijk DNA dat ons beide pioniers heeft gemaakt in ons werkveld - we luisteren naar klanten en stemmen onze service en producten precies af op hun behoeften."

De Autajon Group zal bijna 100 PACKZ licenties wereldwijd inzetten in zijn productie sites. Deze groep behoort tot de Europese top voor vouwkartonnage, set-up boxes, labels en point-of-sales producten.PACKZ software was gekozen omwille voor zijn eenvoud in gebruik, performantie en makkelijk te integreren in de bestaande processen."We zijn zeer trots met deze belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis." zegt Guido Van der Schueren, Chairman of the Board van HYBRID Software. "AUTAJON en HYBRID Software hebben een gemeenschappelijk DNA dat ons beide pioniers heeft gemaakt in ons werkveld - we luisteren naar klanten en stemmen onze service en producten precies af op hun behoeften."