De nieuwe Galaxy Greenline vochtwater toevoegingsmiddelen dragen bij tot milieuvriendelijke(re) drukwerkproducties en minimaliseren tegelijkertijd nadelige gezondheidseffecten. Het hoeft geen betoog, maar het gebruik van de nieuwe toevoegingsmiddelen levert u alvast een stevige kostenbesparing op in onderhoud én service. Tot slot, realiseert u met de nieuwe Galaxy Greenline producten een stabiel drukproces met een consistente hoge kwaliteits- en productiviteitsgraad.

Een win-win in het kwadraat!

Check nu de nieuwe Galaxy Greenline brochure! Contacteer uw Igepa contactpersoon en laat u uitgebreid informeren over de stappen die nodig zijn om met minder IPA te drukken.

www.igepa.be - supplies@igepa.be

De nieuwe Galaxy Greenline vochtwater toevoegingsmiddelen dragen bij tot milieuvriendelijke(re) drukwerkproducties en minimaliseren tegelijkertijd nadelige gezondheidseffecten. Het hoeft geen betoog, maar het gebruik van de nieuwe toevoegingsmiddelen levert u alvast een stevige kostenbesparing op in onderhoud én service. Tot slot, realiseert u met de nieuwe Galaxy Greenline producten een stabiel drukproces met een consistente hoge kwaliteits- en productiviteitsgraad.Een win-win in het kwadraat! Check nu de nieuwe Galaxy Greenline brochure! Contacteer uw Igepa contactpersoon en laat u uitgebreid informeren over de stappen die nodig zijn om met minder IPA te drukken. www.igepa.be - supplies@igepa.be