Nieuw in het MBO-gamma is de CoBo-stack stapelrobot:

De MBO Cobo-stack is een cobot, een collaboratieve robot die geen beschermende kooi nodig heeft. Productstapels, bijvoorbeeld stapels gevouwen katernen, worden vanuit de uitvoerstacker van de vouwmachine, volautomatisch door de CoBO-Stack op paletten gestapeld. En dit in één der welk, door de operator gekozen stapelpatroon. Tevens biedt het afstapelen door de CoboStack een ergonomisch voordeel voor de operator, die ondertussen verder werkt aan andere taken in het productieproces.

Ontdek hier de CoboStack stapelrobot.

Eveneens nieuw, MBO K80 vouwmachine:

De MBO K80 biedt extreem bedieningsgemak. Ze is geschikt voor het vouwen van producten met hoge precisie en hoge prestatie, zoals katernen en flyers in middelgrote en grote oplagen. Formaten tot 780x1200mm worden aan een maximale snelheid van 230m per minuut gevouwen. Uniek in het MBO-gamma is de uitschuifbare slitter-shaft: De as waarop de perforeer-en slit tools zitten kan men uit de machine schuiven, hierdoor gebeurt het afregelen of vervangen van de tools in een oogwenk.

Ontdek hier de MBO K80 vouwmachines.

Contacteer ons nu voor interessante actievoorwaarden.

Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be

Nieuw in het MBO-gamma is de CoBo-stack stapelrobot: De MBO Cobo-stack is een cobot, een collaboratieve robot die geen beschermende kooi nodig heeft. Productstapels, bijvoorbeeld stapels gevouwen katernen, worden vanuit de uitvoerstacker van de vouwmachine, volautomatisch door de CoBO-Stack op paletten gestapeld. En dit in één der welk, door de operator gekozen stapelpatroon. Tevens biedt het afstapelen door de CoboStack een ergonomisch voordeel voor de operator, die ondertussen verder werkt aan andere taken in het productieproces. Ontdek hier de CoboStack stapelrobot.Eveneens nieuw, MBO K80 vouwmachine:De MBO K80 biedt extreem bedieningsgemak. Ze is geschikt voor het vouwen van producten met hoge precisie en hoge prestatie, zoals katernen en flyers in middelgrote en grote oplagen. Formaten tot 780x1200mm worden aan een maximale snelheid van 230m per minuut gevouwen. Uniek in het MBO-gamma is de uitschuifbare slitter-shaft: De as waarop de perforeer-en slit tools zitten kan men uit de machine schuiven, hierdoor gebeurt het afregelen of vervangen van de tools in een oogwenk. Ontdek hier de MBO K80 vouwmachines.Contacteer ons nu voor interessante actievoorwaarden.Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be