De multinational Tecnau heeft een complete portfolio voor innovatieve en efficiënte afwerkingsoplossingen om digitaal printen te ondersteunen. Ze investeren continu in R&D en werken samen met toonaangevende printerleveranciers.

Tecnau stelt nieuwe innovaties voor op het gebied van invoer en afwerking voor high-speed printers. Hun focus ligt steeds op arbeidsbesparende automatiseringsmogelijkheden om hun klanten te ondersteunen.

Revolution 50 roll - to- roll: met betere prestaties en lager energieverbruik

Streamfolder 5152: productie van boekblokken (gelijmd en ongelijmd)

Revolution 50-serie: snij- en stapeloplossingen met meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en automatisering

Splicer Roll 40: zeer snelle rolwisselingen bij hoge snelheden tot 180 m/min en papiergewichten tot 300 g

Bookready: volledig geautomatiseerd systeem voor kleine oplagen en book-on-demand

Tecnau Connect platform: diagnostiek en software-updates op afstand, toezicht houden op de productie, storingen, ...

Contacteer Jürgen Latte voor meer info: jlatte@igepa.be - tel 0497 47 33 88

De multinational Tecnau heeft een complete portfolio voor innovatieve en efficiënte afwerkingsoplossingen om digitaal printen te ondersteunen. Ze investeren continu in R&D en werken samen met toonaangevende printerleveranciers.Tecnau stelt nieuwe innovaties voor op het gebied van invoer en afwerking voor high-speed printers. Hun focus ligt steeds op arbeidsbesparende automatiseringsmogelijkheden om hun klanten te ondersteunen. Revolution 50 roll - to- roll: met betere prestaties en lager energieverbruikStreamfolder 5152: productie van boekblokken (gelijmd en ongelijmd)Revolution 50-serie: snij- en stapeloplossingen met meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en automatiseringSplicer Roll 40: zeer snelle rolwisselingen bij hoge snelheden tot 180 m/min en papiergewichten tot 300 gBookready: volledig geautomatiseerd systeem voor kleine oplagen en book-on-demand Tecnau Connect platform: diagnostiek en software-updates op afstand, toezicht houden op de productie, storingen, ...Contacteer Jürgen Latte voor meer info: jlatte@igepa.be - tel 0497 47 33 88