Drukkerij Jobert staat garant voor betrouwbaarheid - perfecte kwaliteit - de beste service - goede prijzen - flexibiliteit.

"Wij volgen de nieuwste technologieën op de voet zodat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet"

We werken al een tijdje met de Duplo DuSense, Vivid Matrix foliemachine en digitale snijplotter. Met deze diverse veredelingstechnieken zoals lamineren, foliedruk en spot-UV vernis bieden we al hip en verfijnd kwaliteitsdrukwerk aan. Nu schakelen we een versnelling hoger met de aankoop van de nieuwe Konica Minolta AccurioPress C12000.

Dit model zorgt voor een ongekende printkwaliteit, verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de hoogste mate van automatisering. Met een snelheid tot 120 ppm klaart de AccurioPress C12000 elke klus in stijl.

  • Dun en dik papier (tot 450 g/m²)
  • Coated en uncoated
  • Reliëfpapier
  • Enveloppen
  • Polyester
  • Etiketten
  • Banners tot 1300 mm (of 900 mm in R/V)

"Deze investering zorgt voor een ongeziene automatisering en tijdsbesparing" klinkt het tevreden bij zaakvoerder Tom 't Kint.

Deze machine is uitgerust met de IQ-501. Die biedt een vergaande automatisering voor enerzijds beeldpositie en registratie en anderzijds kleurcontrole. De nieuwe mediasensor detecteert automatisch het type, gewicht, dikte en oppervlak van elke papierkwaliteit zodat het juiste papier uit de papiercatalogus wordt voorgesteld. De productiviteit verhoogt aanzienlijk, terwijl operatortijd en printverlies sterk dalen.

Nieuwe investeringen toetsen we steevast af bij onze vertrouwde partner Igepa. De combinatie van een eerlijke analyse van onze behoeften, marktconforme prijs en een feilloze integratie en on-the-job training is voor ons doorslaggevend.

Ook uw kwaliteitsdrukwerk naar een hoger niveau tillen?

Check www.igepa.be of contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor een demo in onze showroom.

Jürgen Latte - jlatte@igepa.be - 0497 47 33 88

Bruno Vanhee - bvanhee@igepa.be - 0475 78 40 67

Drukkerij Jobert staat garant voor betrouwbaarheid - perfecte kwaliteit - de beste service - goede prijzen - flexibiliteit."Wij volgen de nieuwste technologieën op de voet zodat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet"We werken al een tijdje met de Duplo DuSense, Vivid Matrix foliemachine en digitale snijplotter. Met deze diverse veredelingstechnieken zoals lamineren, foliedruk en spot-UV vernis bieden we al hip en verfijnd kwaliteitsdrukwerk aan. Nu schakelen we een versnelling hoger met de aankoop van de nieuwe Konica Minolta AccurioPress C12000.Dit model zorgt voor een ongekende printkwaliteit, verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de hoogste mate van automatisering. Met een snelheid tot 120 ppm klaart de AccurioPress C12000 elke klus in stijl."Deze investering zorgt voor een ongeziene automatisering en tijdsbesparing" klinkt het tevreden bij zaakvoerder Tom 't Kint.Deze machine is uitgerust met de IQ-501. Die biedt een vergaande automatisering voor enerzijds beeldpositie en registratie en anderzijds kleurcontrole. De nieuwe mediasensor detecteert automatisch het type, gewicht, dikte en oppervlak van elke papierkwaliteit zodat het juiste papier uit de papiercatalogus wordt voorgesteld. De productiviteit verhoogt aanzienlijk, terwijl operatortijd en printverlies sterk dalen. Nieuwe investeringen toetsen we steevast af bij onze vertrouwde partner Igepa. De combinatie van een eerlijke analyse van onze behoeften, marktconforme prijs en een feilloze integratie en on-the-job training is voor ons doorslaggevend.Ook uw kwaliteitsdrukwerk naar een hoger niveau tillen? Check www.igepa.be of contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor een demo in onze showroom. Jürgen Latte - jlatte@igepa.be - 0497 47 33 88 Bruno Vanhee - bvanhee@igepa.be - 0475 78 40 67