Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.

De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma's, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, ... Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!

De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.

Ontvangt u graag een Tekst & Cover collectie? Mail uw aanvraag naar samples@igepa.be en wij nemen contact met u op.

Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma's, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, ... Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.Ontvangt u graag een Tekst & Cover collectie? Mail uw aanvraag naar samples@igepa.be en wij nemen contact met u op.