Met een gloednieuw versnijdingscentrum voor platen wordt niet alleen gemikt op een verhoging van de capaciteit maar evenzeer op een duidelijke optimalisatie van de logistieke flow. De volledige platenafdeling beslaat maar liefst een oppervlakte van 4000 m² en is uitgerust met 2 snijmachines. Bovendien werden ook de laadkades afgestemd op een efficiënt en dedicated platentransport zodat een verwerking van 6000 plaatorders per jaar makkelijk haalbaar wordt en een verdubbeling van de platencapaciteit op vandaag een feit is.

Net zoals een niet geslepen, ruwe diamant een eenvoudig stukje glas lijkt, is elke printopdracht zonder minutieuze en nauwkeurige versnijding en afwerking een resultaat in mineur.

Onze opendeurdag ....het ideale moment om in een ongedwongen sfeer machine- en softwaredemo's bij te wonen, nieuwe productgamma's te ontdekken, onze Plastic Conversion afdeling te bezoeken en uw concrete projecten met ons te bespreken.

Informeren, documenteren en demonstreren .... de ideale basis voor een solide samenwerking!

Benieuwd welke schitterende diamanten wij voor u in volle glorie ten toon zetten of om een kijkje te nemen in ons vernieuwd versnijdingscentrum waar continu in 3 shiften platen versneden worden ? Onze website www.igepa.be/openhouse onthult alvast een tipje van de sluier!

Schrijf u vandaag nog in voor de opendeurdag via www.igepa.be/openhouse.

Tot binnenkort !

Met een gloednieuw versnijdingscentrum voor platen wordt niet alleen gemikt op een verhoging van de capaciteit maar evenzeer op een duidelijke optimalisatie van de logistieke flow. De volledige platenafdeling beslaat maar liefst een oppervlakte van 4000 m² en is uitgerust met 2 snijmachines. Bovendien werden ook de laadkades afgestemd op een efficiënt en dedicated platentransport zodat een verwerking van 6000 plaatorders per jaar makkelijk haalbaar wordt en een verdubbeling van de platencapaciteit op vandaag een feit is. Net zoals een niet geslepen, ruwe diamant een eenvoudig stukje glas lijkt, is elke printopdracht zonder minutieuze en nauwkeurige versnijding en afwerking een resultaat in mineur.Onze opendeurdag ....het ideale moment om in een ongedwongen sfeer machine- en softwaredemo's bij te wonen, nieuwe productgamma's te ontdekken, onze Plastic Conversion afdeling te bezoeken en uw concrete projecten met ons te bespreken. Informeren, documenteren en demonstreren .... de ideale basis voor een solide samenwerking! Benieuwd welke schitterende diamanten wij voor u in volle glorie ten toon zetten of om een kijkje te nemen in ons vernieuwd versnijdingscentrum waar continu in 3 shiften platen versneden worden ? Onze website www.igepa.be/openhouse onthult alvast een tipje van de sluier! Schrijf u vandaag nog in voor de opendeurdag via www.igepa.be/openhouse. Tot binnenkort !