De keuze voor Highcon is een weloverwogen keuze waarmee Igepa perfect inspeelt op de toenemende vraag van drukkers naar meer flexibiliteit, vergaande optimalisatie van de productie en kortere insteltijden. Ril- en stanswerk op de Highcon gebeurt volledig digitaal. De machines van Highcon zijn uitgerust met een rileenheid die ervoor zorgt dat de rillijnen die in een polymeerstrook 3D worden aangebracht nadien niet meer te onderscheiden zijn van de klassieke rillijnen. Ook kleine oplagen kunnen daardoor voortaan sneller en goedkoper verwerkt worden en tegelijkertijd voorzien worden van creatieve bewerkingen die met een traditionele stans onmogelijk zijn. Kortom, met Highcon opteert een drukker voor een best of both worlds of een all- in-one. Highcon scoort bewezen hoge toppen met een arsenaal aan mogelijkheden en talrijke voordelen van het digitaal rillen en stansen. Een ware revolutie op het vlak van afwerking. En die revelatie is ook Igepa niet ontgaan.

Meerwaarde creëren is technologie, kwaliteit, expertise en professionaliteit in het kwadraat laten renderen. Meer info? Contacteer Piet Sustronck op 0495/212.308 - psustronck@igepa.be.

De keuze voor Highcon is een weloverwogen keuze waarmee Igepa perfect inspeelt op de toenemende vraag van drukkers naar meer flexibiliteit, vergaande optimalisatie van de productie en kortere insteltijden. Ril- en stanswerk op de Highcon gebeurt volledig digitaal. De machines van Highcon zijn uitgerust met een rileenheid die ervoor zorgt dat de rillijnen die in een polymeerstrook 3D worden aangebracht nadien niet meer te onderscheiden zijn van de klassieke rillijnen. Ook kleine oplagen kunnen daardoor voortaan sneller en goedkoper verwerkt worden en tegelijkertijd voorzien worden van creatieve bewerkingen die met een traditionele stans onmogelijk zijn. Kortom, met Highcon opteert een drukker voor een best of both worlds of een all- in-one. Highcon scoort bewezen hoge toppen met een arsenaal aan mogelijkheden en talrijke voordelen van het digitaal rillen en stansen. Een ware revolutie op het vlak van afwerking. En die revelatie is ook Igepa niet ontgaan. Meerwaarde creëren is technologie, kwaliteit, expertise en professionaliteit in het kwadraat laten renderen. Meer info? Contacteer Piet Sustronck op 0495/212.308 - psustronck@igepa.be.