De strijd tegen het Coronavirus wordt wereldwijd geleverd. Een onzichtbare vijand houdt ons al weken in zijn verstikkende greep. Grootschalig wordt dan wel gewerkt aan vaccins en middelen om de symptoombestrijding aan te pakken, u wil op korte termijn én kleinschalig in uwproductiesite gezondheid, veiligheid en continuïteit laten harmoniëren.

Veilig, snel en efficiënt.. Dat kan!

Uw medewerkers gebruiken onvermijdelijk dezelfde deurknop, liftknop, trapleuning, toetsenbord, machine- en bedieningspaneel etc. In tijden van Covid-19 waarin een deurkruk fungeert als indirecte handdruk, behoort een gewone poetsbeurt met water en zeep voortaan tot de verleden tijd.

Uw voordelen in een notedop:

  • Doeltreffend ontsmettingsmiddel op basis van 70% alcohol voor het grondig reinigen en desinfecteren van de volledige werkplek
  • Kant-en-klaar voor onverdund gebruik met zuivere, droge poetsdoek
  • Minimale inwerktijd vereist
  • Maakt naspoelen met water overbodig
  • Beschikbaar in bidons van 20l
  • Bevat geen oplosmiddelen

PRIJS : € 5,98/liter (excl BTW)

Ook in coronatijden kan u op onze kennis en expertise rekenen. Desinfecteren doet u door DC IPA CLEAN 70 (*) te integreren. Bestel nu!

Vragen of inlichtingen? Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger of mail naar supplies@igepa.be

(*) Keuringsnummer (BAuA): N-89471, dus ook als handdesinfectiemiddel bruikbaar

Veiligheidsinformatieblad beschikbaar - classificatie (EG) nr. 1272/2008

Direct leverbaar, zolang de voorraad strekt

De strijd tegen het Coronavirus wordt wereldwijd geleverd. Een onzichtbare vijand houdt ons al weken in zijn verstikkende greep. Grootschalig wordt dan wel gewerkt aan vaccins en middelen om de symptoombestrijding aan te pakken, u wil op korte termijn én kleinschalig in uwproductiesite gezondheid, veiligheid en continuïteit laten harmoniëren. Veilig, snel en efficiënt.. Dat kan! Uw medewerkers gebruiken onvermijdelijk dezelfde deurknop, liftknop, trapleuning, toetsenbord, machine- en bedieningspaneel etc. In tijden van Covid-19 waarin een deurkruk fungeert als indirecte handdruk, behoort een gewone poetsbeurt met water en zeep voortaan tot de verleden tijd. Uw voordelen in een notedop: PRIJS : € 5,98/liter (excl BTW) Ook in coronatijden kan u op onze kennis en expertise rekenen. Desinfecteren doet u door DC IPA CLEAN 70 (*) te integreren. Bestel nu! Vragen of inlichtingen? Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger of mail naar supplies@igepa.be (*) Keuringsnummer (BAuA): N-89471, dus ook als handdesinfectiemiddel bruikbaar Veiligheidsinformatieblad beschikbaar - classificatie (EG) nr. 1272/2008 Direct leverbaar, zolang de voorraad strekt