Hierdoor ligt het PUR-binden van beperkte oplages zowel voor grote als voor kleine drukkerijen binnen handbereik. Met de 2100 zijn zowel copyshops als digitale commerciële drukkerijen perfect uitgerust voor on-demand jobs voor kleine oplages.

De PFi BIND 2100 PUR tilt automatisering naar een compleet nieuw niveau. Elk boek wordt automatisch gemeten en de hoeveelheid lijm wordt meteen op een slimme manier aangebracht. De voordelen zijn talrijk, de gebruiksvriendelijkheid ongelooflijk en de on-the-job training minimaal.

De PFi BIND 2100 PUR is een volautomatische perfecte binder met één klem. Hij maakt gebruik van het unieke Patented Orbital PUR System (POPS) dat niet alleen slim, precies en accuraat is maar ook uitermate kostenbesparend. POPS maakt het reinigings- en onderhoudsproces haast overbodig. En dit resulteert dan weer in een belangrijke besparing op PUR lijm, was en werkuren.

Nu tijdelijk aan uiterst interessante lanceringsvoorwaarden! Voor snelle beslissers! Meer vernemen op www.sagam.be of interesse in een demo? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of mail naar gloman@sagam.be

Hierdoor ligt het PUR-binden van beperkte oplages zowel voor grote als voor kleine drukkerijen binnen handbereik. Met de 2100 zijn zowel copyshops als digitale commerciële drukkerijen perfect uitgerust voor on-demand jobs voor kleine oplages. De PFi BIND 2100 PUR tilt automatisering naar een compleet nieuw niveau. Elk boek wordt automatisch gemeten en de hoeveelheid lijm wordt meteen op een slimme manier aangebracht. De voordelen zijn talrijk, de gebruiksvriendelijkheid ongelooflijk en de on-the-job training minimaal. De PFi BIND 2100 PUR is een volautomatische perfecte binder met één klem. Hij maakt gebruik van het unieke Patented Orbital PUR System (POPS) dat niet alleen slim, precies en accuraat is maar ook uitermate kostenbesparend. POPS maakt het reinigings- en onderhoudsproces haast overbodig. En dit resulteert dan weer in een belangrijke besparing op PUR lijm, was en werkuren. Nu tijdelijk aan uiterst interessante lanceringsvoorwaarden! Voor snelle beslissers! Meer vernemen op www.sagam.be of interesse in een demo? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of mail naar gloman@sagam.be