Ze bieden een groot assortiment aan van vouwmachines en zorgen voor geautomatiseerde oplossingen die zeer precies en snel zijn. Voor elke vouwopdracht heeft MBO de juiste oplossing, van miniatuur vouwen tot zeer grote opdrachten met telkens een perfect resultaat.

MBO staat voor:

  • Industriële vouwmachines die zeer gemakkelijk te bedienen zijn. Geschikt voor het vouwen van producten met hoge precisie en prestaties zoals katernen en flyers van kleine tot zeer grote oplages.
  • Verschillende types van feeders die garanderen dat uw papier op een nauwkeurige en betrouwbare manier naar uw vouwmachine wordt geleid.
  • Stapelcobots: collaboratieve robots zonder beschermende kooi. Productstapels worden vanuit de uitvoerstacker van de vouwmachine volautomatisch op paletten gestapeld. Alles gaat veel sneller en ondertussen kan de operator verder werken aan andere taken.

Klik hier voor meer info:

Contacteer ons nu voor interessante voorwaarden

Gunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.be

Jürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be

Ze bieden een groot assortiment aan van vouwmachines en zorgen voor geautomatiseerde oplossingen die zeer precies en snel zijn. Voor elke vouwopdracht heeft MBO de juiste oplossing, van miniatuur vouwen tot zeer grote opdrachten met telkens een perfect resultaat.MBO staat voor: Klik hier voor meer info:Contacteer ons nu voor interessante voorwaardenGunnar Loman: +32 491 712 812 - gloman@igepa.beJürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be