Een box vol papierkwaliteiten voor een zeer breed arsenaal aan toepassingen. Zoals de krant of menig tijdschrift niet alleen meer uitsluitend van papier is, maar ook online te raadplegen valt, zo hebben wij op vandaag ook de content van onze Lightbox beschikbaar gesteld in een digitale omgeving.

Voortaan is de inhoud van de Lightbox nu ook online te consulteren. De verschillende papiersoorten, ongestreken en gestreken komen uitgebreid aan bod. Aan elke kwaliteit werden eveneens de specifieke producteigenschappen, technische kenmerken, het beschikbaar assortiment en een vergelijkende tabel gekoppeld. In enkele muisklikken navigeer je vlotjes tussen de verschillende onderdelen.

Lightbox en online content werden danig op elkaar afgestemd zodat ze aanvullend en versterkend werken. Crossmediaal om in te zetten op maximaal bereik en optimale afzet! Ga op ontdekking en laat u inspireren op www.igepalightbox.be

Voor bijkomende informatie kan u steeds terecht bij uw commercieel vertegenwoordiger.

Een box vol papierkwaliteiten voor een zeer breed arsenaal aan toepassingen. Zoals de krant of menig tijdschrift niet alleen meer uitsluitend van papier is, maar ook online te raadplegen valt, zo hebben wij op vandaag ook de content van onze Lightbox beschikbaar gesteld in een digitale omgeving.Voortaan is de inhoud van de Lightbox nu ook online te consulteren. De verschillende papiersoorten, ongestreken en gestreken komen uitgebreid aan bod. Aan elke kwaliteit werden eveneens de specifieke producteigenschappen, technische kenmerken, het beschikbaar assortiment en een vergelijkende tabel gekoppeld. In enkele muisklikken navigeer je vlotjes tussen de verschillende onderdelen. Lightbox en online content werden danig op elkaar afgestemd zodat ze aanvullend en versterkend werken. Crossmediaal om in te zetten op maximaal bereik en optimale afzet! Ga op ontdekking en laat u inspireren op www.igepalightbox.be Voor bijkomende informatie kan u steeds terecht bij uw commercieel vertegenwoordiger.