Heb je capaciteit tekort? In personeel of tijd om het werk rond te krijgen? Automatisatie werkt altijd!

• Automatiseer saaie, repetitieve handelingen. Gaat veel sneller en operatoren kunnen zich focussen op het werk waar klanten en zijzelf gelukkiger van worden!

• Wist je dat je orders 24/7 kunt verwerken met Switch en een portaal?

• Manueel overzetten van data is vragen om problemen. Laat Switch de data real-time synchroniseren tussen alle mogelijke systemen. We gaan graag met u aan tafel om een oplossing te bieden én een demo te geven!

Igepa Belux beschikt over een eigen team van consultants die u begeleiden van A tot Z. We gaan graag met u aan tafel om een oplossing te bieden én een demo te geven!

Meer info?

Contacteer Jos Somers: 0495 36 63 30 -- jsomers@igepa.be

Heb je capaciteit tekort? In personeel of tijd om het werk rond te krijgen? Automatisatie werkt altijd!• Automatiseer saaie, repetitieve handelingen. Gaat veel sneller en operatoren kunnen zich focussen op het werk waar klanten en zijzelf gelukkiger van worden!• Wist je dat je orders 24/7 kunt verwerken met Switch en een portaal?• Manueel overzetten van data is vragen om problemen. Laat Switch de data real-time synchroniseren tussen alle mogelijke systemen. We gaan graag met u aan tafel om een oplossing te bieden én een demo te geven!Igepa Belux beschikt over een eigen team van consultants die u begeleiden van A tot Z. We gaan graag met u aan tafel om een oplossing te bieden én een demo te geven!Meer info?Contacteer Jos Somers: 0495 36 63 30 -- jsomers@igepa.be