Tijdens een sessie van 45 minuten krijg je een overzicht van de toepassingen van Fiery FreeForm Create en nemen we alle facetten onder de loep. We tonen hoe je snel en efficiënt bestanden samenvoegt en personalisatie aan een bestand toevoegt en dit met de nieuwste tools binnen dit pakket.

Kortom, een gratis en eenvoudige manier om de Fiery technologie efficiënt aan te wenden. Bovendien wordt tijdens dit webinar ook aandacht besteed aan Fiery JobFlow. JobFlow biedt een prepress workflow waarmee je repetitieve taken, zoals PDF-conversie, preflight, correctie van PDF-bestanden, afdrukverbetering, documentinslag, taakticketverwerking en goedkeuring, kunt definiëren en automatiseren.

Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op donderdag 17 oktober om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen.

Registreer u nu door op onderstaande link te klikken:

Registreer hier

Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Meer info op www.sagam.be of mail naar webinar@sagam.eu.

Tijdens een sessie van 45 minuten krijg je een overzicht van de toepassingen van Fiery FreeForm Create en nemen we alle facetten onder de loep. We tonen hoe je snel en efficiënt bestanden samenvoegt en personalisatie aan een bestand toevoegt en dit met de nieuwste tools binnen dit pakket. Kortom, een gratis en eenvoudige manier om de Fiery technologie efficiënt aan te wenden. Bovendien wordt tijdens dit webinar ook aandacht besteed aan Fiery JobFlow. JobFlow biedt een prepress workflow waarmee je repetitieve taken, zoals PDF-conversie, preflight, correctie van PDF-bestanden, afdrukverbetering, documentinslag, taakticketverwerking en goedkeuring, kunt definiëren en automatiseren.Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op donderdag 17 oktober om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen. Registreer u nu door op onderstaande link te klikken:Registreer hierHeeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Meer info op www.sagam.be of mail naar webinar@sagam.eu.