Zo zijn er terug verschillende unieke functies en optimalisaties voor de bewerking van teksten en afbeeldingen. Enfocus PitStop is een essentiële kwaliteitsbewaker die de snelheid, efficiëntie en doeltreffendheid onlosmakelijk met elkaar verbindt.

Kortom, weer heel wat stof voor een 45 minuten durende webinar boordevol nieuwigheden, tips en acties rond Enfocus PitStop 2020.

Welke topics laten we de revue passeren?

  • Uitgebreid rasteren: elk object kan omgezet worden in een individueel beeld.
  • Eerste controle voor PDF 2.0
  • Nieuwe controle op pagina afloop of bleed
  • Raster naar Vector "Trace" zowel als actie als via de "inspector"
  • Kleurstalen in de "Inspector"
  • Hoe uitsnijden tot een uitsnijpad, object enz...
  • Barcodes met document variabelen
  • Toevoeging Pantone+ v4 bibliotheken
  • Nieuwe systeemvereisten
  • Andere nieuwe acties (object spiegelen, PDF bestanden over elkaar plaatsen met transparency, zoeken van beschadigde beelden in een PDF,...)

Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op donderdag 23 april 2020 om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen.

Registreer u hier.

Nog niet vertrouwd met het volgen van onze webinars?

Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u een mail met de link, paswoord en verdere instructies.

Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.

Voor dit en meer, contacteer Koen Degrande - webinar@igepa.be

Zo zijn er terug verschillende unieke functies en optimalisaties voor de bewerking van teksten en afbeeldingen. Enfocus PitStop is een essentiële kwaliteitsbewaker die de snelheid, efficiëntie en doeltreffendheid onlosmakelijk met elkaar verbindt. Kortom, weer heel wat stof voor een 45 minuten durende webinar boordevol nieuwigheden, tips en acties rond Enfocus PitStop 2020. Welke topics laten we de revue passeren? Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op donderdag 23 april 2020 om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen. Registreer u hier. Nog niet vertrouwd met het volgen van onze webinars? Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u een mail met de link, paswoord en verdere instructies. Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Voor dit en meer, contacteer Koen Degrande - webinar@igepa.be