Volgende topics lichten we nader toe:

  • Adobe InDesign

- Online beoordeling van het opgemaakte document

- Onderwerp detectie voor tekstomloop

  • Adobe Photoshop

- Neutrale filters of tweede generatiefilters voor diverse toepassingen

- Vervangen van lucht

- Gebruik van patronen

  • Adobe Illustrator

- Nieuwe kleurthema's

- Herhalen van illustraties of tekeningen

- Verbeterd tekstgebruik

  • Kleinere aanpassingen bij Adobe Acrobat en Creative Cloud ap

Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.

Nog niet vertrouwd met het volgen van een webinar?

Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar zullen beantwoord worden.

Volgende topics lichten we nader toe: - Online beoordeling van het opgemaakte document- Onderwerp detectie voor tekstomloop - Neutrale filters of tweede generatiefilters voor diverse toepassingen - Vervangen van lucht - Gebruik van patronen- Nieuwe kleurthema's- Herhalen van illustraties of tekeningen - Verbeterd tekstgebruik Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren. Nog niet vertrouwd met het volgen van een webinar? Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar zullen beantwoord worden.