Epson lanceert de SureColor SC-R5000 serie waarmee het printerassortiment voor sign uitgebreid wordt met een resin-inktoplossing voor grootformaat. Deze printer met een breedte van 160 cm garandeert een nauwkeurig, geurloos, kleurconsistent en direct afwerkbaar printresultaat op een breed scala aan substraten.

De nieuwe R-serie komt tegemoet aan de vraag van de signwereld naar grootformaatprinters die werken met harsinkten.

Kortom, tijd om kennis te maken met de nieuwste technologie van Epson en de toegevoegde waarde van deze SC-R5000 concreet uit te lichten. Onze specialisten nemen u mee op sleeptouw en laten u kennis maken met deze revelatie die voortbouwt op de jarenlange innovatie van Epson op het gebied van beeldvorming, kleurbeheer en substraatcontrole.

Volgende topics worden uitgediept:

  • Overview met klemtoon op de nieuwe technologie
  • Belangrijkste features
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Breed scala aan mediacompatibiliteit en hoogwaardige signage-toepassingen
  • Milieu- en duurzaamheidscertificaten

En er is meer, een pak meer zelfs! U kan dit webinar gratis meevolgen op donderdag 3 december 2020 om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen of om aan te geven dat u in primeur de Epson SC-R5000(L) in onze showroom wenst te ontdekken.

Registreer u nu .......

Nog niet vertrouwd met het volgen van onze webinars?

Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u een mail met de link, paswoord en verdere instructies.

Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.

Epson lanceert de SureColor SC-R5000 serie waarmee het printerassortiment voor sign uitgebreid wordt met een resin-inktoplossing voor grootformaat. Deze printer met een breedte van 160 cm garandeert een nauwkeurig, geurloos, kleurconsistent en direct afwerkbaar printresultaat op een breed scala aan substraten. De nieuwe R-serie komt tegemoet aan de vraag van de signwereld naar grootformaatprinters die werken met harsinkten. Kortom, tijd om kennis te maken met de nieuwste technologie van Epson en de toegevoegde waarde van deze SC-R5000 concreet uit te lichten. Onze specialisten nemen u mee op sleeptouw en laten u kennis maken met deze revelatie die voortbouwt op de jarenlange innovatie van Epson op het gebied van beeldvorming, kleurbeheer en substraatcontrole. Volgende topics worden uitgediept: En er is meer, een pak meer zelfs! U kan dit webinar gratis meevolgen op donderdag 3 december 2020 om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen of om aan te geven dat u in primeur de Epson SC-R5000(L) in onze showroom wenst te ontdekken. Registreer u nu ....... Nog niet vertrouwd met het volgen van onze webinars? Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u een mail met de link, paswoord en verdere instructies. Heeft u collega's of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.