Igepa spaart kost noch moeite om aan haar producten, diensten en technologieën een beduidende meerwaarde te koppelen door extra in te zetten op advies, support en opleiding. Bijgevolg organiseren we nu een Adobe Creative Cloud 2020 opleidingssessie zodat ook u uit deze populaire software het maximum kan halen.

Aan de hand van voorbeelden lopen we door de verschillende programma's en zien we de nieuwste features praktisch aan het werk.

Waar:

Igepa Belux N.V., Nijverheidslaan 4, 9880 Aalter

Opleidingsdata :

Dinsdag 10 maart 2020

Donderdag 12 maart 2020

Timing:

09u00-17u00

Prijs:

€ 250/pers (excl. BTW)

(Broodjeslunch is voorzien)

Inschrijven:

Mail naar webinar@sagam.eu met de datum van uw keuze. Aantal plaatsen is beperkt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze opleidingen en trainingen? Contacteer ons via webinar@sagam.eu.

Igepa spaart kost noch moeite om aan haar producten, diensten en technologieën een beduidende meerwaarde te koppelen door extra in te zetten op advies, support en opleiding. Bijgevolg organiseren we nu een Adobe Creative Cloud 2020 opleidingssessie zodat ook u uit deze populaire software het maximum kan halen. Aan de hand van voorbeelden lopen we door de verschillende programma's en zien we de nieuwste features praktisch aan het werk. Waar: Igepa Belux N.V., Nijverheidslaan 4, 9880 Aalter Opleidingsdata : Dinsdag 10 maart 2020 Donderdag 12 maart 2020 Timing: 09u00-17u00 Prijs: € 250/pers (excl. BTW) (Broodjeslunch is voorzien)Inschrijven: Mail naar webinar@sagam.eu met de datum van uw keuze. Aantal plaatsen is beperkt. Wilt u op de hoogte blijven van onze opleidingen en trainingen? Contacteer ons via webinar@sagam.eu.