Drupa was een succes en we laten de Drupa feeling ook dit najaar nog even nazinderen tijdens onze tweedaagse. Wat u op Drupa misschien in alle haast hebt ontdekt, laten wij in onze showroom tijdens onze opendeurdagen nog even uitgebreid, volledig gedocumenteerd en 'on the spot' de revue passeren. Zo zijn er doorlopend tal van machinedemo's op ons uitgebreid assortiment apparatuur met een brede waaier aan superieure prestaties en binnen een zeer breed scala van toepassingen. We zetten alvast alles in het werk om u te trakteren op de nieuwste technologieën. En trakteren zullen we!

Bovendien pakken we deze keer uit met een primeur binnen ons LEAF concept. LEAF is voortaan niet enkel een merk maar ook een product van hoge gisting.... Het wordt hét moment bij uitstek om tussen pot en pint uw business te boosten, uw projecten te bespreken en een aanbieding op maat van uw noden in de wacht te slepen.

Schrijf u vandaag nog in voor de opendeurdagen op www.igepa.be/opendeur. Uw vertegenwoordiger ontvangt u graag in Aalter en stelt u diverse commerciële acties voor.

Voor bijkomende info verwijzen we u graag naar onze website www.igepa.be of www.sagam.be

Drupa was een succes en we laten de Drupa feeling ook dit najaar nog even nazinderen tijdens onze tweedaagse. Wat u op Drupa misschien in alle haast hebt ontdekt, laten wij in onze showroom tijdens onze opendeurdagen nog even uitgebreid, volledig gedocumenteerd en 'on the spot' de revue passeren. Zo zijn er doorlopend tal van machinedemo's op ons uitgebreid assortiment apparatuur met een brede waaier aan superieure prestaties en binnen een zeer breed scala van toepassingen. We zetten alvast alles in het werk om u te trakteren op de nieuwste technologieën. En trakteren zullen we! Bovendien pakken we deze keer uit met een primeur binnen ons LEAF concept. LEAF is voortaan niet enkel een merk maar ook een product van hoge gisting.... Het wordt hét moment bij uitstek om tussen pot en pint uw business te boosten, uw projecten te bespreken en een aanbieding op maat van uw noden in de wacht te slepen. Schrijf u vandaag nog in voor de opendeurdagen op www.igepa.be/opendeur. Uw vertegenwoordiger ontvangt u graag in Aalter en stelt u diverse commerciële acties voor.Voor bijkomende info verwijzen we u graag naar onze website www.igepa.be of www.sagam.be