Het iSaddle Pro Digital System is het meest compacte zadelnietsysteem dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dankzij de ergonomische U-vormige indeling en het zichtbare papiertraject kan de operator het volledige productieproces gemakkelijk opvolgen en sturen. De pc-controllersoftware staat garant voor een groot gebruiksgemak en dankzij de barcodeopties bij de DSF-6000 en de DSF-Twin Feeder wordt zelfs het meest gecompliceerde printwerk snel en gemakkelijk afgewerkt.

Het systeem is bestemd voor offset- en digitale omgevingen. Dit systeem kan tot 600 vellen per minuut toevoeren en biedt de mogelijkheid om A4-landscape brochures te maken, covers in te voegen, te rillen, te vouwen en is uitgerust met een driesnijder. Het iSaddle Pro hoogvolume digitale productiesysteem is de snelste professionele bookletmaker voor grote productieaantallen die Duplo ooit op de markt heeft gebracht.

Vragen of inlichtingen ? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of per mail gloman@sagam.be

Het iSaddle Pro Digital System is het meest compacte zadelnietsysteem dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dankzij de ergonomische U-vormige indeling en het zichtbare papiertraject kan de operator het volledige productieproces gemakkelijk opvolgen en sturen. De pc-controllersoftware staat garant voor een groot gebruiksgemak en dankzij de barcodeopties bij de DSF-6000 en de DSF-Twin Feeder wordt zelfs het meest gecompliceerde printwerk snel en gemakkelijk afgewerkt. Het systeem is bestemd voor offset- en digitale omgevingen. Dit systeem kan tot 600 vellen per minuut toevoeren en biedt de mogelijkheid om A4-landscape brochures te maken, covers in te voegen, te rillen, te vouwen en is uitgerust met een driesnijder. Het iSaddle Pro hoogvolume digitale productiesysteem is de snelste professionele bookletmaker voor grote productieaantallen die Duplo ooit op de markt heeft gebracht. Vragen of inlichtingen ? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of per mail gloman@sagam.be